Food

Air Fryer sau Friteuza cu aer cald

Written by Cristian C

Bucură-te de Air Fryer sau Friteuza cu aer cald, cartofi perfect prăjiți fără ulei, pui la rotisor, fructe deshidratate

In incercarea de a duce o viata sanatoasa si a evita mancarea prajita, dar si recomandarea unui regim destul de strict “fara prajeli, fara alimente industriale procesate, fast-food, bauturi carbogazoase, etc si etc. am cautat o varianta cat de cat accesibila si utila.

Si brusc apare reclama Delimano Air Fryer Folosind aer cald în loc de ulei, friteuza noastră îți permite să gătești o varietate de alimente cu până la 95% mai puține grăsimi!!!

Incep cautarile si documentarea, review-urile sunt bune si foarte bune, dar si cateva dezamagiri..

In medie pretul este pe la 400 lei dar si peste 1.000 lei, ex Friteuza fara ulei Philips Airfryer XXL HD9650/90, asa incepi sa intelegi ca dimensiunea conteaza 🙂 “Gratie capacitatii XXL, poti prepara cu usurinta un pui intreg sau pana la 1,4 kg de cartofi prajiti.”

Un prim calcul este sa estimezi cam cat ai de gand sa gatesti cu acest air fryer mine, dar si costul mai mare, si daca nu o sa-l folosesti, daca va ramane doar mobilier de bucatarie?

 Dupa alte cautari am achizitionat la oferta 🙂 un aparat de capacitate mica, ca doar na cat o sa mancam alimente prajite.

About the author

Cristian C

Leave a Comment