Lifestyle

Aspirator vertical fara fir, cu acumulatori

Written by Cristian C

Care sunt principalele caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand intentionezi sa achizitionezi un aspirator vertical cu acumulatori

Vine o vreme cand aspiratorul tau, cel normal cu fir si poate chiar cu sac devine incomod, complicat d e utilizat, parca nu mai aspira asa bine, este zgomotos, etc.Curatenie trebuie sa faci, la doua sau trei saptamani fara doar si poate, mai ales daca ai copii si poate animale de companie.

Te gandesti ca poate este timpul sa schimbi aspiratorul clasic sau sa achizitionezi si o varianta de aspirare ceva mai eficienta si care sa nu iti dea atat bataie de cap cu firele, cu spatiul de depozitare sau cu mizeria stransa si golitul recipientului.

Aspiratoarele verticale nu sunt o noutate, cele cu cablu luuung sunt de multa vreme pe piata, dar parca ai vrea sa scapi totusi de problema prizelor, sa fie totul simplu si eficient.

Philips, Bosh, Rowenta si alte companii din domeniu au facut pasi mari in ultima perioada in dezvoltarea aspiratoarelor verticale fara fir, putere mare de aspirare si  autonomie acceptabila.

Care sunt principalele caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand intentionezi sa achizitionezi un aspirator vertical cu acumulatori

Varianta 2 in1 este de preferat-sa poti sa folosesti varianta mica pentru frimituri,fotolii, masina.

Autonomia acumulatorului specificata de producator- ideal este sa estimezi cam de cat timp ai nevoie cu aspiratorul clasic sa faci curatenie si sa te ghidezi astfel
Puterea de aspirare- este important sa faci curatenie eficient

Capacitatea colectorului de praf/mizerie

Filtrul de praf –daca este lavabil sau nu

Multitudinea de accesorii-trebuie neaparat sa ai perii si accesorii pentru diverse scenarii de curatenie.

Modul de incarcare al aspiratorului– aici sunt mai multe variante, pentru unele este necesar sa instalezi suport de incarcare, altele se incarca direct la priza, altele scoti acumulatorii si ii incarci separat.

Greutatea aspiratorului- este foarte importanta, un motor puternic si eficient poate creste greutatea.

Modul de golire al recipientului de praf/mizerie- variantele moderne au modalitati de golire simple, fara sa fie necesar sa te murdaresti si sa umplii casa de praf dupa ce ai aspirat deja.

About the author

Cristian C

Add Comment

Leave a Comment