Environment

Economizor apa SMART pentru robinet

Economizor-apa-robinet

Economizorul de apa temporizat pentru robinet te ajuta sa reduci consumul de apa asadar sa economisesti bani si, totodata, sa ai grija de mediul inconjurator

De ceva vreme am devenit interesat de produsele Xiaomi si intamplator am descoperit o gama ceva mai mare de produse interesante, am ajuns la economizorul smart de apa de la robinet. 

Bine construit, materiale de calitate, o multitudine de adaptoare, am gasit unul care s-a potrivit perfect la bateria din baie. Se montează foarte ușor, este necesara o garnitura, nu vine cu ea in pachet.

Funcționarea este intuitiva. Are 2 senzori, unul pe lateral care da drumul la apa pentru maxim 3 minute, dar o oprește daca pui mana iar in dreptul lui. Se declanșează destul de repede.
Filtrul opreste impuritatile destul de bine, periodic desfac adaptorul si curat sita de impuritati.

 Nu are niciun buton. Are acumulator, incarcarea se face simplu cu cablu mini-usb. nu are niciun led sa anunte cata baterie mai are – presupun ca iti dai seama c trebuie reincarcat cand nu mai funcționează – sper sa-l pot incarca de la o baterie externa – sa evit sa-l demontez-montez la fiecare incarcare.

About the author

Cristian C

Leave a Comment