Environment

Aspirator auto Black&Decker NVB12AV, alimentare 12V

Black&Decker NVB12AV
Written by p@reriprdse

Aspiratorul auto te ajuta sa cureti cu usurinta praful si murdaria din masina ta si sa te bucuri de curatenie.

De ceva vreme au aparut peste tot spalatoarii auto self-service, solutia este foarte buna, esti pe graba, te opresti in drum si cu 15-20 de lei reusesti sa cureti cat de cat masina mai mult pe exterior si mai greu la interior. 

Imi amintesc ca in trecut au fost multe zile de week-end cand am stat chiar si peste o ora la coada la spalatoriile clasice, trebuia sa fii atent sa curete bine, sa verifici sa nu strice ceva, si la sfarsit sa ii lasi o mica suma ca atentie, aveai parte si de ceva adrenalina cand scoteau lucruri din portbagaj si uitau sa le puna inapoi pe toate sau cand te trezeai cu alte covorase auto in locul alor tale.
Varianta self-service este buna, dar are neajunsurile ei, cel mai mare este ca acele aspiratoare profesionale cu fise se infunda si nu mai aspira atat de bine, asa ca ramai si cu aplecatul printre banchete si cu mizeria necuratata.Asa te hotarasti sa cumperi un aspirator auto si sa speri ca ai scapat de grija asta.

Dupa cateva priviri pe net gasesti o varietate destul de mare, interesante sunt cele cu acumulatori, pentru auto si pentru uz casnic, te gandesti ca poti face un mix sa le folosesti si acasa si pentru masina, te mai uiti de mai gandesti iti faci calculele si nu iei decizia, inca.

Vine week-endul, mergi la cumparaturile domestice de zi cu zi, esti dupa ziua de salariu si brusc iti apare in fata, la raft Aspirator auto Black&decker NVB12AV, iti amintesti ca in masina este deja haos si copii au mancat un sandwitch in drum spre scoala ca era tarziu si am plecat in graba, plus ce mizerie au mai luat pe picioare si uite asa pe nepregatite iei decizia de cumparare, nici macar nu te mai uiti pe review-uri sau pe alte info.

Aspiratorul auto este destul de mic si compact, este alimentat la priza auto si pare ca are ceva putere de absortie(nici asta nu am verificat pe net), aspira insa chiar cu putere, inclusiv mizeriile de dimensiuni mari, se desface usor si arunci rezidurile.

aspirator auto

Neajunsul este ca nu are filtru Hepa sau macar un filtru cat de cat astfel incat sa opreasca particulele de praf, dar pentru un curatat asa in viteza din cand in cand si sa scapi de stresul ca mereu stai printre frimituri, frunze uscate si altele in masina, merita investitia pe termen lung.

About the author

p@reriprdse

Leave a Comment