Home Lifestyle Technology

Purificator de aer SMART de la Xiaomi

Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H
Written by Cristian C

Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H este dotat cu filtre HEPA care elimina 99.97% din particulele de praf mai mici de 0.3 microni care iti asigura un aer curat.

Poluare reprezinta o mare problema in Romania si nu numai, se pare ca pe zi ce trece datele sunt mai alarmante, stirile Tv, in mass-media, Facebook,  apar din ce in ce mai multe articole.Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov sunt orasele in care pare ca poluarea este la un nivel mare.

Dupa ce se instaureaza panica, incepi sa te intrebi ce poti face totusi sa reusesti sa duci o viata cat de cat normala, deja incepi sa simti mirosuri ciudate si pare ca da, totul este adevarat nu sunt doar zvonuri.

Solutia cea mai la indemana pare achizitia unui purificator de aer, si speranta ca va fi destul de bun incat sa te ajute sa scapi in primul rand de stres

Incep cautarile, pe google in primul rand, “purificator aer” iti apar deja Philips cel mai bun purificator, Sharp cel mai bun purificator, etc toate sunt cel mai bun purificator….

Îndepărtează 99,97% dintre particulele ultrafine de0,003 μm, filtru Hepa, carbune activ, deja incepi sa te simti coplesit de atata informatie.

Pretul pentru purificatorul de aer este un alt semn de intrebare, 24.555 lei, 357 lei, 1.380 lei, deja cautarea devine coplesitoare.

 “Purificator de aer pentru camera de 20 mp”, in sfarsit am gasit ceva palpabil, deci trebuie sa verific dimensiunea apartamentului in speranta ca asa ma pot ghida sa gasesc repede aparatul potrivit pentru apartamentul meu, 55 mp asa imi amintesc dimensiunea clasica pentru 2 camere și inapoi la cautari. Gasesc cateva aparate pentru 35 mp, pret aprox 1.500 lei mai sunt si pe la 2.800 lei, deja imi fac griji de costuri, si caut si iar caut.

Spre final gasesc Purificator aer XIAOMI Mi Air 3H, 38W, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb, in sfarsit ceva interesant, “Poti folosi Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H in incaperi de pana la 48m² ca sa beneficiezi de un aer permanent proaspat si un mediu placut, ferit de impuritati.” suna interesant,este smart adica il poti contrala prin aplicatia de mobil, iti indica si calitatea aerului din casa, si temperatura si umiditatea, costul lui este cat de cat ok, aprox 600 lei

Mai citesc pe bloguri, forumuri, practic purificatoarele sunt niste cutii in care gasesti un filtru si un motoras care aspira aerul, il trece prin filtru si il scoate mai curat si mai filtrat, concluzia este ca filtrul conteaza.

Varianta finala cumparata este Xiaomi Mi 3H,
ma captiveaza ca este smart, in controlezi din aplicatie pe telefon

Poti sa verifici oricand temperatura si umiditatea din camera, are sonzor incorporat

Este silentios, il auzi doar in momentele in care porneste mai tare atunci cand detecteaza aer poluat.

Il poti programa sa functioneze pe ore, nu prea vad rostul sa functioneze cand nu esti acasa.

Durata de viata a fitrului, este de aproximativ 8-9 luni atunci cand functioneza non-stop.

Este incredibil cat praf strange pe filtru din casa, practic la schimbare este extrem de imbacsit.sunt disponibile pe piata mai multe tipuri de filtre: Filtru HEPA, Filtru Formaldehina, Antibacterian
Filtrul are un cost de aproximativ 140-160 de lei

About the author

Cristian C

Leave a Comment