Home Technology

Aspirator robot cu mop Xiaomi Roborock

aspirator-robot-xiaomi-mi-pareri
Written by Cristian C

Aspiratorul robot Xiaomi curata perfect în fiecare zi chiar și locurile greu accesibile, inclusiv ghemotoacele de praf și părul de animale de pe covoare și podele netede.

Este o necesitate sau un moft? aceasta este intrebarea principala, cat merita sa investesti intr-un astfel de produs.

 Am cunostinte care detin aceste aparate de aprox 5- 6 ani (varaianta fara mop) si sunt super-incantati de robotel. deci cumva fiabilitatea imi este confirmata

Primul aspect de care trebuie sa tii cont este dimensiunea spatiului si nu puterea de aspirare, daca alegi o varianta recomandata pentru o suprafata mai mica, se va opri din aspirat sau mop-uit si se intoarce la baza pentru incarcare, dupa incarcare continua curatenia de unde a ramas.

 Alta specificatie importanta este cea pentru cei care locuiesc la casa si au etaje, este necesar sa achizitionezi un aspirator robot mai special care are disponibila optiunea de a face harti pe nivele.

Trebuie inteles de la bun inceput ca aspiratorul robot este un aparat pentru intretinerea curateniei si nicidecum pentru curatetie perfecta. 
Pentru curatenie mai detaliata poti folosi un aspirator vertical cu baterie.

Avantajele robotelului sunt

Il poti pragrama sa functioneze cand nu esti acasa.

Se strecoara pe sub mobila.

Strange praful si frimiturile destul de bine.

Daca ai animalute de companie scapi de parul imprastiat prin casa.

 Aspira mizeria adusa in casa zilnic in special in zona de intrare in casa pana sa te descalti

Curata destul de bine si mocheta, peria rotativa este destul de eficienta.

Dezavantajele sunt ca nu spala fenomenal, mop-ul doar lustruieste, trebuie sa cureti peria rotativa destul de des pentru ca strange par si alte scame, peria laterala se incurca in covoarele cu firul lung, in cele cu par mediu este ok le aspira.

About the author

Cristian C

Leave a Comment