Environment Technology

Camera auto Xiaomi 70mai Pro

Camera auto Xiaomi 70mai Pro
Written by Cristian C

Inregistreaza cu Xiaomi 70 mai Pro toate imaginile importante pentru tine atat in interiorul automobilului cat si in exterior.

Sofatul a devenit pe zi ce trece un sport destul de complicat, din cauza aglomeratiei si din cauza altor participanti la trafic destul de grabiti si uneori agresivi, asa ca este necesar uneori sa ai dovada video in cazul unor evenimente.

Dar avantajul cel mai spectaculos al camerei auto este posibilitatea de a inregistra peisaje superbe atunci cand calatoresti.

Principalele avantaje ale camerei auto:

Design-ul special pentru montare dupa oglinda retrovizoare

Cablul de alimentare este destul de lung

Sistemul de prindere este super rezistent, are banda dublu adeziva buna.

Comenzile vocale sunt utile cand mergi si vrei sa faci o poza la un moment dat.

Filmarea pe timp de noapte este destul de clara.
Un led in jurul butonului on/off indica starea. Acesta isi schimba culoarea la pornire o secunda/doua apoi ramane aprins fara sa clipeasca pentru a indica daca este camera pornita/aprinsa.

Camera porneste automat cand pornesti masina, dupa ce parchezi mai filmeaza aproximativ 20-30 min.
Datorita functiei Parking Mode si senzorului de gravitatie incorporat, camera ofera monitorizare 24/7 asupra masinii.  Odata setata in parking mode, la oprirea motorului camera va intra in modul hibernare, iar la cea mai mica vibratie asupra masinii va incepe sa filmeze automat fiind alimentata de bateria incorporata, urmand ca la pornirea masinii sa te atentioneze ca sunt video-uri de urmarit de pe durata parcarii.

Poti insera in camera un card micro SD de pana la 64Gb.

Imaginile le poti descarca prin wi-fi fara sa fie necesar cablu.

Cum instalezi aplicatia Xiaomi 70mai App
1. Se descarca si se instaleaza aplicatia “70mai App” de pe google store. ( are o imagine cu trei telefoane iar deasupra acestora in stanga vizual scrie mare 70 )
2. Se activeaza functia Wi-fi a telefonului mobil.
3. Se porneste camera auto Xiaomi.
4. Se da click pe icoana camera de pe pe telefon sub care scrie Add dash cam, din urmatoarea imagine, click pe Next, click pe Connect iar din lista de retele wirless care apar se da click pe cea unde scrie 70mai_d01_xxx ( numele poate sa fie putin diferit) apoi click pe Connect,
5. In casuta care apare se tasteaza parola standard a camerei 12345678 iar aceasta se poate schimba din aplicatie, dupa dorinta, dupa ce camera este conectata cu telefonul.
6. Imediat pe ecran apare un cerc rosu cu secunde care incep sa creasca iar un mesaj audio, din camera, in engleza, cere utilizatorului sa apese odata pe butonul power al camere si se apasa scurt. Pe telefon trebuie sa apara apoi un mesaj: Connected successfully.

About the author

Cristian C

Leave a Comment